Shopping i London

Att shoppa i London skulle jag säga verkligen är för alla. London är staden som erbjuder både lyxshopping, loppmarknader, streetfood och flådiga middagar – allt i en och samma stad. Om man tar sig till London tycker jag dock att man borde passa på att ta sig till en av alla musikaler för att få en upplevelse du sent kommer glömma.

Bäst shopping i London

Befinner du dig i de centrala delarna av London och vill handla allt möjligt finns det några delar du bör rikta in dig på. Oxford Street och Mayfair erbjuder många kedjor och däribland populära Primark. Kedjan erbjuder mode och inredning till mycket låga priser och dessvärre en kvalitet därefter. Primark är Londons svar på Gekås. Vidare i områden som Soho och Convent Garden hittar du lite mer exklusiva butiker blandat med de klassiska kedjorna. Ett måste för shoppingfantasten är ett besök på Harrods. Det kända köpcentret där du kan köpa ALLT. Här finns krav på hur du får gå klädd inne i varuhuset och du kan bli nekad av en vakt om du inte uppfyller kraven. Under jul har varuhuset en stor julavdelning och julskyltning som årligen lockar åskådare från hela landet.

Billig Shopping i London

Camden market är ett måste för dig som gillar udda ting lika mycket som du uppskattar udda personer. Här hittar du en härlig mix av butiker och marknaden har lockat besökare sedan 1972. Matstånden är även de många och verkligen värt ett besök, även om man inte vill äta det som säljs så är det en upplevelse i sig.

Uppdaterad 2019-05-24