Billig shopping

Är du som mig och älskar att göra fynd när det kommer till shopping? Att betala fullpris eller att lägga en halv förmögenhet på det du shoppar är inte heller aktuellt. Så, är du ute efter billig shopping, online, i Sverige eller runt om i Europa har du kommit till rätt sida. Jag har samlat information om länder runt om i världen där du kan göra riktiga fynd, jag tipsar om gobitar man inte får missa – där riktiga fynd har gjorts!

Vill man shoppa på nätet är det givetvis mer bekvämt än att trängas på en trång REA där alla vill åt samma saker och dessutom ofta har legat på golvet en eller två vändor. Men att shoppa billigt online är inte ens hälften så charmigt som att exempelvis gå runt på en loppis i Paris längs med gatorna. Det är inte heller lika stämningsfullt som att gå runt i ett av många shoppingcenter i Gdansk där precis allt är billigt och av bra kvalité.

Billig shopping online

Att slå allt jag shoppar på prisjakt eller pricerunner är inte tillräckligt när det kommer till att leta priser och därmed pressa samtliga. Nej, jag vill hellre leta upp de bästa rabattkoderna för att sedan kunna använda dessa exklusivt på just det jag skall handla. Att testa sig fram vilka hemsidor som jobbar med något som kallas "retargeting" har även det blivit en hobby. Fenomenet bygger på att man lägger en del varor i sin varukorg när man är inloggad på sin profil på exempelvis HM. Sedan går man ur från sidan, då dröjer det inte länge förens förtaget vill att man skall avsluta sitt påbörjade köp och försöker därmed putta över dig till ett köp genom att bifoga en rabattkod. Enkelt, och har gjort mig otroligt kräsen när det kommer till priser den senaste tiden. Prova!

Uppdaterad 2019-05-24